Facebook Twitter Tunein YouTube

Antwerp symphony orchestra – OPENINGSGALA MET DIANA DAMRAU

Voor het jaarlijkse openingsgala heeft Antwerp Symphony opnieuw een grande dame uit de operawereld te gast. Diana Damraus buitenaardse ademcontrole, gedetailleerde en delicate toonvorming en meeslepende inlevingsvermogen maken haar tot een van de meest geliefde zangeressen van deze tijd.

Ze is dan ook overal ter wereld te horen in de beste operahuizen en op de meest prestigieuze podia. Samen met dirigent Pavel Baleff en bas Nicolas Testé zet ze het klassieke concertseizoen in met een programma vol koninklijke aria’s en duetten.

Sopraan Diana Damrau speelt al twee decennia op de belangrijkste opera- en concertpodia ter wereld. Haar uitgebreide repertoire omvat zowel lyrische sopraan- als coloratuurrollen, waaronder de titelrollen in Lucia di Lammermoor (La Scala, Beierse Staatsopera, Metropolitan Opera, Royal Opera, Royal Opera House), Manon (Weense Staatsopera, Metropolitan Opera) en La Traviata (La Scala, Metropolitan Opera, Royal Opera House, Opéra National de Paris en Bavarian State Opera) en Queen of the Night in The Magic Flute (Metropolitan Opera, Salzburg Festival, Vienna State Opera, Royal Opera House).

Met aria’s van o.a. Donizetti, Rossini, Verdi en Gounod.

Wanneer : 25 september – 20.15u
Waar : Koningin Elisabethzaal – Antwerpen
Info : www.antwerpsymphonyorchestra.be

Recent