Facebook Twitter Tunein YouTube

Boek : Meermintranen debuutoman van K.T.Sterling

Inspiratie om te schrijven haalt K.T. Sterling uit haar eigen leven. Haar kindertijd was hard, daarom vluchtte ze in de fantasiewereld van boeken.  Na enkele publicaties in verhalenbundels, een boek in eigen beheer uitgegeven samen met een medeauteur, is Meermintranen haar debuutroman.

In dit verhaal maken we kennis met Rosalie.  Ze lijkt het allemaal voor elkaar te hebben : een goede job, een goede vriendin, echter niet alles is wat het lijkt.

Op een dag krijgt ze te horen dat haar grootmoeder gestorven is. In het huisje aan het meer waar haar grootmoeder woonde, komt ze tot de ontdekking dat ze in werkelijkheid een meermin is.
Onderwater gaat een nieuwe wereld voor haar open. Ze is niet langer “anders” of “vreemd”, iets dat al heel haar leven naar haar hoofd werd geslingerd. Er is ook geen stress en er zijn geen verantwoordelijkheden.

Rosalie staat voor een dilemma. Kan ze weerstaan aan de roep van het meer? Of geeft ze liever haar leven bovengronds op? Toch moet ze haar hoofd erbij houden, want een inspecteur onderzoekt de dood van haar grootmoeder. Wanneer kwaad opzet wordt vermoed, komt zij in zijn vizier terecht.

Je vindt dit boek ook in onze winkel. 

Recent