Facebook Twitter Tunein YouTube

Klankdomein ’22

Klankdomein -'22 is een zelfobserverend muziekweekend voor de muziek uit Vlaanderen. Geen taboes over stijlen, periodes, maar een zoektocht naar waardevolle muziek uit de productie van vorige generaties.

Bij Klankdomein ’22 ligt de focus op de muziek  van onze componisten die u door een aantal van onze briljantste musici van ons land zullen uitgevoerd worden.  Elk concert heeft zijn aantrekkelijkheid  en brengt muziek van oudere en jongere componisten samen. Een confrontatie die u zeker niet mag missen.    Deze aantrekkelijkheid wordt nog verhoogd doordat we op elk concert  bij wijze van intermezzo we u een korte lezing aanbieden over een algemeen cultuuronderwerp te geven door een musicoloog, een kunsthistoricus en een muziekfilosofe.

Klankdomein ’22 wil een actief muziekaanbod geven en zo de veelheid van muzikale producten van onze componisten onder de aandacht brengen aan een zo groot en geïnteresseerd publiek. Daardoor is de samenstelling caleidoscopisch ingevuld in de overtuiging dat de open-minded melomaan zich aangetrokken kan voelen in elk concert avontuur.

Wanneer & waar :
zaterdag 8 oktober – 20.00u – Auditorium muziekacademie Mortsel
zondag 9 oktober – 12.30u – Galerie Lowet de Wotrenge Antwerpen
zondag 9 oktober – 20.00u – Franse Salons Antwerpen
Info : Klankdomein

Recent