Facebook Twitter Tunein YouTube

Kursaal Oostende : Glenn Miller Orchestra

Begin 2020 vierde The World Famous Glenn Miller Orchestra haar 35 jarig jubileum, onder leiding van bandleider Wil Salden. De muziek van Glenn Miller heeft na meer dan 75 jaar nog steeds niets aan populariteit ingeboet, swing is in !

Het programma zal de liefhebbers van echte swing- en big band muziek in vervoering brengen. Waar is deze muziek in deze tijd nog live te beluisteren?

Het spreekt voor zich, dat je hiervoor natuurlijk een band nodig hebt, met zeer professionele musici, waarover Wil Salden uiteraard al sinds jaar en dag beschikt. De meeste musici maken al jarenlang deel uit van deze geweldige big band en dat is dus ook wel te merken als je dit geroutineerde orkest beluistert..

Zwaartepunt van het programma is natuurlijk de muziek van Glenn Miller. Andere orkestleiders uit die tijd worden natuurlijk niet vergeten en in herinnering gebracht met de door hun beroemd geworden composities. Het gaat dan om musici, zoals b.v. Woody Herman, Count Basey en Harry James en Les Brown. Naast deze instrumentale stukken, is er ook een belangrijke rol weggelegd voor onze zangeres Eva Buchmann en onze close-harmony groep “The Moonlight Serenaders”. In dit programma worden ook nummers gespeeld als herinnering aan de beste zangeressen uit dit tijdperk, zoals Ella Fitzgerald en Doris Day

Voor de liefhebbers van swing muziek zullen 16 musici plus zangeres en vocal group “The Moonlight Serenaders” zorgen voor een onvergetelijke avond. KEEP SWINGING

Kaartjes voor dit concert boek je hier.

Wanneer : 14 oktober – 20.00u
Waar : Kursaal – Oostende
Info : www.kursaaloostende.be

Recent