Facebook Twitter Tunein YouTube

La Classica steunt jouw zaak of vereniging

La Classica geeft je een duwtje in de rug bij de heropening van je zaak of bij het hernemen van de activiteiten van je vereniging. Laat iedereen weten dat je weer terug bent met een mooie radiocampagne. Ontdek hier onze eenmalige promotie.

Je zaak gaat opnieuw open of de activiteiten van je vereniging gaan weer van start (concerten, tentoonstellingen,…) ? Dat verdient extra aandacht !

Bereik nu een premiumdoelgroep en laat van je horen ! Schrijf je in voor een radiocampagne en maak gebruik van onze eenmalige ‘heropenings’ promotie.

Je bereikt met dagelijks enkele duizenden luisteraars een uitermate koopkrachtig publiek dat cultureel en sociaal actief is.  Jouw zaak/vereniging komt zo een volledige week intensief op dé klassieke muziekzender van Vlaanderen.  Geïnteresseerd ? Vul dan hier je gegevens in of klik op de “info”-knop onderaan.  We contacteren je snel voor alle bijkomende info.

La Classica staat synoniem voor een mix van de mooiste klassieke muziek, new classics en ontroerende filmmuziek. Daarnaast brengen we nieuws, achtergrondinformatie over componisten en de allerlaatste info over cultuur en literatuur. La Classica is overal te ontvangen op jouw smartphone, tablet, PC of wifi-radio.

Recent