Facebook Twitter Tunein YouTube

Musical : Rock of Ages

Kursaal Oostende zet de musicaltraditie voort en haalt hiervoor de knaller ‘Rock of Ages’ binnen. Deze verrassende muzikale komedie speelde jarenlang op West End in Londen en Broadway in New York.

Dat de show het publiek weet te bekoren, bleek al uit de grote internationale successen. Daverende muziek, schitterende showelementen en een getalenteerde cast,… Kortom een live performance die alle zintuigen prikkelt en het podium van Kursaal Oostende in vuur en vlam zet! Let’s rock!

Throwback naar de eighties
Het verhaal speelt zich af in en rond de iconische bar en rockclub ‘The Bourbon Room’. Dé place to be voor een stelletje stamgasten met dromen zo wild als hun haardossen. Dit zorgt voor tal van hilarische taferelen en natuurlijk de nodige porties ‘seks, drugs and rock-’n roll’. Laat je meeslepen op het ritme van de rockmuziek en voel je opnieuw ‘young, wild and free’’.

Topcast
In de rol van ‘Dennis Dupree’ – de barman en uitbater van ‘The Bourbon Room’ – herken je de Britse acteur Kevin Kennedy, vooral bekend als ‘Curly Watts’ uit de langlopende ITV-soap Coronation Street. Ook de rest van de getalenteerde cast zet overweldigende prestaties neer. Gehuld in superstoere outfits en wilde haardossen, rocken ze de sterren van het dak. De show vertolkt meer dan 25 legendarische nummers uit de jaren 80. Rasechte meezingers zoals ‘We built this city’, ‘Here I go again’, ‘The final countdown’, ‘Wanted dead or alive’, ‘Can’t fight this feeling’ en ‘I want to know what love is’. Wat een performance! Wat een energie! Dat heeft de awardwinnende productie wereldwijd al bewezen.

Deze Engelstalige musicalkomedie met wereldklasse is te gast in Kursaal Oostende, van 31 mei tot 3 juni 2023. Leeftijd: vanaf 12 jaar.

Wanneer :
31 mei – 20.00u
01 juni – 15.00u en 20.00u
Waar : Kursaal – Oostende
Info & tickets : www.kursaaloostende.be

Recent