Facebook Twitter Tunein YouTube

Nieuw(s) bij La Classica

Het najaar brengt enkele kleine aanpassingen in de programmatie bij La Classica. Sinds 1 september hoor je s‘ochtends, ’s middags en ’s avonds korte nieuwsbulletins op het uur. En er is meer.

Het najaar brengt enkele kleine aanpassingen in de programmatie bij La Classica.  Sinds 1 september hoor je s‘ochtends (7u, 8u, 9u en 10u), ’s middags (12u) en ’s avonds (16u, 17u, 18u en 19u) korte nieuwsbulletins op het uur. Hiervoor doen we een beroep op de professionele diensten van het persagentschap Belga.

Vanaf oktober dan zal  “WeekendWacht” worden uitgezonden.  Een informatief programma op zaterdagvoormiddag tussen 10.00u en 12.00u met daarin informatie over concerten, tentoonstellingen, enz.  Ook de Confituur Boekhandelstip wordt hierin geïntegreerd.  In de boekhandelstip bespreekt een boekhandelaar van het verbond van onafhankelijke boekhandels Confituur een boek dat de moeite waard is om te lezen.

La Classica blijft echter, ook met deze vernieuwingen, in de eerste plaats een muziekradio waarop je luistert naar de mooiste klassiek werken.

Recent